qlik sense

Efficiënt data selecteren in Qlik Sense: Tips en trucs

Leer hoe je op een efficiënte manier data kunt selecteren en filteren in Qlik Sense met behulp van handige tips en trucs.


Leer hoe je op een efficiënte manier data kunt selecteren en filteren in Qlik Sense met behulp van handige tips en trucs.

Het belang van efficiënt data selecteren in Qlik Sense

Recentelijk hebben wij een webinar gehost over de krachtige zoek- en selectietools van Qlik Sense. Tijdens deze sessie hebben we met duidelijke voorbeelden laten zien hoe je efficiënt data kunt selecteren en filteren om snel waardevolle inzichten te verkrijgen. Een goede beheersing van deze tools kan een enorme impact hebben op je besluitvormingsproces en bedrijfsresultaten.

Hoogtepunten van het webinar:

Data Selecteren in Qlik Sense: Leer hoe je snel en efficiënt data kunt selecteren en filteren voor waardevolle inzichten. Het vermogen om snel relevante data te identificeren, helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Gebruik van Wildcards: Ontdek hoe je wildcards kunt gebruiken om je zoekopdrachten en filters te verfijnen. Dit kan je helpen om specifieke datasets nauwkeurig te identificeren, wat de nauwkeurigheid van je analyses verbetert.

Selectie Lasso Tool: Maak kennis met de visuele data-analyse mogelijkheden van de selectie lasso. Deze tool maakt het mogelijk om eenvoudig visuele patronen te ontdekken en te analyseren.

Bladwijzers: Bewaar je belangrijkste selecties en filters als bladwijzers voor gemakkelijke toegang en efficiëntere workflows. Dit zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen tussen verschillende analyses zonder tijd te verliezen.

Webinar Gemist? Bekijk de Opname!

Heb je de live sessie gemist of wil je de inhoud opnieuw bekijken? Klik hier voor de volledige opname met ondertitels in het Engels en Duits.

Ontdek Meer met Dataspark

Bij Dataspark helpen we organisaties om de kracht van data-analyse en business intelligence te benutten. Door effectief gebruik te maken van tools zoals Qlik Sense, kunnen bedrijven beter geïnformeerde beslissingen nemen, wat leidt tot verbeterde bedrijfsresultaten en concurrentievoordeel. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je datagedreven doelen kunnen ondersteunen.

We waarderen je feedback! Laat ons weten wat je van het webinar vond en welke onderwerpen je in toekomstige sessies zou willen zien door een mail te sturen naar info@dataspark.nl